Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Όλοι στη μεγάλη εκδήλωση για την ενιαία τιμή!


Αθήνα, 11 Μαρτίου 2014


Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του αγώνα δρόμου για την ενιαία τιμή. Την επόμενη εβδομάδα η κυβέρνηση θα φέρει στη Βουλή προς ψήφιση το σχετικό νομοσχέδιο. Η αδιαλλαξία της και η εξωπραγματική και καταστροφική της πρόταση υποχρεώνει τον κόσμο του βιβλίου να δώσει την τελική μάχη.

Τη Δευτέρα 17 Μαρτίου στις 18:00 στο Θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ (Ιπποκράτους 9-11, Αθήνα), θα γίνει συνάντηση διαμαρτυρίας όπου θα κληθούν βουλευτές και αρχηγοί κομμάτων να στηρίξουν τις θέσεις μας. Ήδη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Α. Τσίπρας έχει δηλώσει ότι σε μια τέτοια συνάντηση θα έρθει να απευθύνει χαιρετισμό.
Σας υπενθυμίζουμε ότι το σύστημα της ενιαίας τιμής έχουν στηρίξει με δηλώσεις τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Α. Τσίπρας, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ε. Βενιζέλος, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φ. Κουβέλης, ο Γραμματέας του ΚΚΕ κ. Δ. Κουτσούμπας και 571 άνθρωποι του πνεύματος και συγγραφείς.

Στη συνάντηση της Δευτέρας το Θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ, χωρητικότητας 600 ατόμων, πρέπει να γεμίσει. Αυτό θα δείξει τη συστράτευση όλων των ανθρώπων του βιβλίου. Αυτό μπορεί να κάνει την κυβέρνηση να σκεφθεί καλύτερα. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες, με τους φίλους μας, τους συνεργάτες μας και με όποιο άλλο πρόσωπο νοιάζεται για τον πολιτισμό και τη προκοπή του λαού μας.

Πρέπει όλοι να είστε παρόντες. Οι δε πνευματικοί δημιουργοί θα πρέπει να λάβουν τον λόγο για να στηρίξουν αυτό τον αγώνα και επίσης να βρουν κάθε τρόπο στην επικοινωνία τους με τα ΜΜΕ να διατυπώνουν δημόσια τις απόψεις τους.

Θα σας περιμένουμε.